Продукция

jodis-kalendula-sprej-500-ml-600x430
Спрей «Йодіс — календула»
07.11.2018
p1_big
ЕАВ-3 С Блок (графіт)
17.09.2019
Show all
мяч магн

Магнітний м’яч для пральної і посудомийної машини Eco-Life

225.00 грн.


Защита стиральных и посудомоечных машин от накипи.

Для стиральной машины жесткая вода это причина многих проблем. Из за отложение накипи ухудшается качество стирки и возникает высокая вероятность поломки  стиральных и посудомоечных машин. Так же  увеличивается расход моющих средств до 30 %.

Уменьшение теплоотдачи на нагревательном элементе уменьшает теплоотдачу, вследствие чего увеличивается  время стирки и возрастает потребление электроэнергии.

Описание

Захист пральних і посудомийних машин від накипу.

Для пральної машини жорстка вода це причина багатьох проблем. Через відкладення накипу якість прання погіршується і виникає висока ймовірність поломки пральних і посудомийних машин. Так само збільшується витрата миючих засобів до 30 %.

Зменшення тепловіддачі на нагрівальному елементі зменшує тепловіддачу, внаслідок чого збільшується час прання і зростає споживання електроенергії.

Просте і ефективне рішення ― це магнітний м’яч фірми «Eco Life», Австрія. Він спеціально розроблений для пральних машин, який захищає від накипу, нейтралізуючи солі жорсткості, при цьому має ряд переваг перед традиційними хімічними засобами:

  • Простота застосування і не вимагає установки і обслуговування
  • Покращує якість прання ― завдяки нейтралізації солей жорсткості і зниження поверхневого натягу води під дією магнітного поля
  • Екологічність, магнітне пом’якшення води дозволяє не тільки обійтися без додаткової хімії, а ще й зменшити кількість прального порошку без шкоди для якості прання
  • Економія прального порошку і електроенергії при кожному пранні з магнітним м’ячем
  • Довговічність роботи пральної машини, висока ефективність м’яча досягається завдяки багаторазового і тривалого впливу магнітного поля впродовж всього прання.

В посудомийних машинах магнітний м’яч поміщають у кошик для посуду так, щоб він був нерухомий і де є хороший потік води. Зменшіть кількість миючого засобу. Змініть регулювання (якщо доступно) так, щоб використовувалося менше солі для пом’якшення води. Обійдіться без додаткових засобів для полоскання.

  • Термін служби складає не менше 10 років.
  • Протягом часу експлуатації магнітне поле не зменшується
  • Діаметр магнітного м’яча ― 55мм,
  • Вага магнітного м’яча ― 65г.
Отзывы (0)

Обзоры

Отзывов пока нет.

Добавьте первый отзыв “Магнітний м’яч для пральної і посудомийної машини Eco-Life”

ПО ВСЕМ ВОПРОСАМ ЗВОНИТЕ: (044) 236-02-10, (044) 236-45-40, (050) 334-11-18
Hello. Add your message here.