Партнери компанії «Ековод » .
21.11.2015
Новый прайс Сервисного центра с 01.09.2023г .
06.09.2023

Аноди і їх різновиди.

Історично склалося так, що перші прилади обробки води методом електролізу, робилися в домашніх умовах: ємність (скляна банка) з двома електродами з нержавіючої сталі. перші апарати з електрохімічної обробки води «Ековод» комплектувались та випускались з графітовим електродом (анодом). На той період часу це вважалося оптимальним рішенням серед існуючих електродів, який мав низку переваг.

Наші розробники на цьому не зупинилися і паралельно вели дослідження з удосконалення анода. Основною метою розробок було створення електрода, який не тільки брав участь у процесі електролізу, але й збагачував воду корисними мінеральними елементами. В результаті цього з’явився крем’яний електрод, що насичує воду іонами кремнію — головного елемента здоров’я. Екосил — матеріал, з якого складається кремнієвий електрод, це унікальна технологія спікання найчистішого, без домішок кремнію та графіту (патент України 105544 від 26.05.2014р.). Значно покращилися показання результатів обробленої води, термін експлуатації аноду збільшився, але як показала практика, ще залишилось багато не вирішених проблем з «плаваючою» якістю анодів, що випускаються з матеріалу Екосіл.

Потрібен був Новий удосконалений кремнієвий анод , документально підтверджений склад і Сертифікат , який гарантує покупцеві якість і чистоту складових , а значить і якість води ! Новий кремнієвий електрод Si99,99% — виготовлений зі спеціального чистого кремнію, склад основного елемента кремнію = 99,99%! Інноваційна технологія виробництва заснована на надвисоких температурах з подальшою обробкою спеціальною алмазною оснаскою. До кожного анода Si99, 99% додається Сертифікат. На відміну від інших анодів з будь-яких інших матеріалів, аноди з металевого кремнію не залишають небезпечних домішок і взагалі не забруднюють воду. При правильній експлуатації час працездатності нового електрода збільшився в рази! Запланована експлуатація нового кремнієвого анода — від 5 років! Провівши аналіз вищесказаного, можна стверджувати, що основною та головною перевагою анодів нового типу є:

1. насичення води «правильними» протонами, які позитивно впливають на якість життя людини.

2. насичення води аніонами кремнію (до 94%) , від яких залежить тривалість життя людини .

3. не залишають небезпечних домішок.

4. вода, отримана при використанні нових кремнієвих анодів Si99,99% володіє унікальним позитивним впливом на смакові якості рідин при приготуванні їжі, роблячи смак продуктів у режимі «3D».

Жоден з будь — яких інших матеріалів для анодів не має такого позитивного спектру впливу на тривалість і якість життя людини .

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

ПО ВСЕМ ВОПРОСАМ ЗВОНИТЕ: (044) 236-02-10, (044) 236-45-40, (050) 334-11-18
Hello. Add your message here.